Werkwijze 2018-05-10T11:24:47+02:00

Mijn werkwijze

Tijdens mijn sessies is er veel ruimte voor beleven, stilstaan, bewegen en spelen.
Er zijn meerdere programma’s mogelijk binnen mijn praktijk voor zowel particulieren als bedrijven. Ik werk voornamelijk in de buitenlucht op elke plek die je je kunt bedenken.

 • 1 op 1 voeding- of beweegadvies
 • strippenkaart
  (keuze uit: leefstijl coaching, beweeg coaching, supermarktbezoek, kooksessie, Access Bars behandeling®)
 • Training Regie in je Energie
  (5 sessies van 4 uur of 10 sessies van 2 uur en 1 terugkom-sessie van 2 uur)
 • Wandelcoaching volgens de Mindful Run wandelcoachmethode
 • Mindful walk en bewegen cursus
  (5 sessies van 1,5 uur in het Twiske te Landsmeer)

Zou je graag eens vrijblijvend met mij van gedachten willen wisselen over wat er voor jou of je bedrijf mogelijk is bijv. een workshop In Beweging op de werkplek, Gezonde lunch op het werk, Training Regie in je Energie, 1 op 1 coaching voor werknemers of advies over een gezonde werkomgeving. Ik kom naar je toe.
Bel me of app me op voor een afspraak op telefoonnummer: 06-34045480 of emailadres: info@vitaal3punt0.nl.

Pak de regie!

Intake met vitaliteit check
(1 afspraak, 1,5 uur)

Heb je weinig energie en/of ben je de regie kwijt? Dan is deelname aan dit programma een must voor jezelf. Van te voren vul je een integrale vitaliteitscheck in die we tijdens het intakegesprek bespreken. Tijdens het gesprek stellen we je gewenste resultaten vast. Je gaat met een concreet actieplan naar huis.

€ 89,-

Kom in Beweging!

Intake, beweeganalyse, beweegplan
(2 afspraken, totaal 2,5 uur)

Je hebt een hekel aan de sportschool, maar wil weer gaan bewegen, maar je weet niet hoe of wat. Dan is dit een mooie start. We stellen eerst jouw gewenste resultaten vast en vervolgens meten we o.a. hoe het met je conditie en lichamelijke gesteldheid is. Op basis van de intake en metingen maak ik een persoonlijk beweegplan op basis van wat jij leuk vindt. Tijdens de tweede afspraak gaan we het beweegplan samen bespreken en uitvoeren.

€ 149,-

Vullen of voeden!

Intake, voedinganalyse, voedingadvies
(2 afspraken, totaal 2,5 uur)

Je zit niet lekker in je vel of hebt last van overgewicht. Dan is deze sessie iets voor jou. Van te voren vul je de leefstijl en voedinganalyse in die we dan tijdens het intakegesprek doornemen. We stellen dan jouw gewenste resultaten vast en doen e een aantal metingen om jouw lichamelijke gesteldheid vast te stellen. Tijdens de tweede sessie krijg je een presentatie over wat gezonde voeding is. Je gaat met een persoonlijk voedingadvies naar huis.

€ 149,-

Strippenkaart* 120 minuten

119,-

Strippenkaart* 180 minuten

179,-

Strippenkaart* 240 minuten

239,-

De strippenkaart kun je inwisselen voor een sessie naar keuze: leefstijl- voeding-, beweeg- of wandelcoaching, kooksessie, supermarktbezoek, e-coaching, Access Bars behandeling of een combinatie. En plezierig voor jou is: ik kijk niet op een minuutje tijdens een coachingsessie.

Mindful MOVEcursus (4 weken, 1,5 uur)!

(minimaal 4, maximaal 8 personen)

Wil jij fit en relaxed het voorjaar in? Doe dan mee met deze 4 weekse cursus in het Twiske, Landsmeer. Combineer wandelen, bewegen en mindfulness in de buitenlucht en voel je weer helemaal vitaal en ontspannen. Na een heerlijke kop thee op onze ontmoetingsplek in het Twiske (Landsmeer) gaan we: wandelen, ademhalingsoefeningen doen, bewegen in de vorm van yoga, Tai Gong en strek-, rek- en spierversterkende oefeningen, tevens krijg je tips voor een gezonde leefstijl. De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden en voor alle leeftijden. Bijdrage:

€ 75,-

Training Regie in je Energie

(5 sessies van 4 uur of 10 sessies van 2 uur + een terugkom-sessie)

Regie in je Energie is een interactieve groepstraining waarbij je leert wat de ingrediënten van een gezonde actieve leefstijl zijn. Van te voren vul je een integrale vitaliteitscheck en een leefstijl- en voedingsanalyse in die we tijdens een individueel intakegesprek bespreken. In de eerste sessie wordt aandacht besteed aan je persoonlijke doel(en). Vervolgens gaan we aan de slag met wat je energie geeft en wat je energie kost, hoe je met emoties en beren op de weg omgaat, hoe je voor jezelf opkomt en daarin de regie kunt nemenm ,leer je wat gezonde voeding is en hoe je meer beweging in je leven kunt integreren. We gaan beleven en proeven, zodat je elke sessie met meer energie naar huis gaat dan waarmee je kwam. Aan het eind van de training heb je geleerd hoe jij weer de regie in je leven kunt pakken en je energiepeil hoog houdt. In de terugkomsessie, die na ongeveer 10 weken plaatsvindt, is er ruimte om elkaar te ontmoeten en de resultaten te bespreken en staan we stil hoe bij de borging voor de toekomst.

€ 399,-

Rust en Ruimte met een Bars® behandeling!

(1 uur)

Een Bars® sessie geeft je in het slechtste geval een heerlijke ontspanning, wat altijd fijn is voor lichaam en geest. In het beste geval kan een Bars® sessie jouw leven veranderen en het leven voor jou makkelijker, leuker en beter maken. Tijdens een Bars® sessie lig je (in je kleren) comfortabel op je rug op een massagetafel. Het hoofd wordt zachtjes aangeraakt op 32 verschillende punten. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit gehad hebt. Al deze dingen zijn opgeslagen in de vorm van energie. Door het aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en kunnen zo hun energie loslaten. Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd en ook de energie die eerst ‘opgeslagen’ was krijg je terug! Vergelijk het maar met het opruimen en defragmenteren van een harde schijf. Je verwijdert overbodige dingen en creëert daardoor ruimte voor nieuwe dingen, ook werkt je computer weer sneller dan voorheen. Naast ontspanning kan een Bars sessie ook verlichting en zelfs verlossing bieden bij uiteenlopende ongemakken. Bijvoorbeeld bij pijn in het lichaam, bij zwangerschapsklachten, wanneer je vaak moe bent, slecht slaapt, hoofdpijn/migraine hebt, gestrest bent, moeite hebt met keuzes maken, te veel nadenkt, relaties niet lekker lopen, je niet blij bent met jezelf enzovoorts. Kom het zelf ervaren!

€ 59,-

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw. Sessies vinden plaats in Landsmeer of in overleg op locatie.
Prijzen voor bedrijven voor de training Regie in je Energie, lunchkook- of beweegsessies op de werkvloer op aanvraag.

10 GRATIS TIPS

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang 10 gratis tips voor meer energie.

Schrijf je hier in