Tarieven 2017-10-31T15:04:27+01:00

Tarieven

Leefstijl coaching: intake met vitaliteit check
(1 afspraak, 1,5 uur)

Ben je écht toe aan verandering en verlang je naar een leven in balans? Dan is deelname aan dit vitaliteitsprogramma een prachtig cadeau aan jezelf en een waardevolle investering in een gezonde en vitale toekomst! Van te voren vul je een integrale vitaliteitscheck in die we tijdens het intakegesprek bespreken. Tevens stellen we je gewenste resultaten vast en kijken we welk vervolg-traject voor jou geschikt is.

€ 59,-

Beweeg coaching: intake, beweeganalyse, beweegplan
(2 afspraken, totaal 2,5 uur)

Wil je weer of meer bewegen, maar je weet niet hoe of wat. Dan is dit een mooie start. We stellen eerst jouw gewenste resultaten vast en vervolgens meten we o.a. hoe het met je conditie en lichamelijke gesteldheid is. Op basis van de intake en metingen maak ik een persoonlijk beweegplan voor je dat we in de tweede afspraak bespreken en samen uit gaan voeren. Eventueel kun je daarna via de strippenkaart een vervolgtraject doen.

€ 149,-

Voeding coaching: intake, voedingsanalyse, voedingsadvies
(2 afspraken, totaal 2,5 uur)

Wil je lekkerder en gezonder eten of afvallen, maar je weet niet hoe of wat. Dan is deze sessie een mooie start. Van te voren vul je de leefstijl en voedingsanalyse die we dan tijdens de intake doornemen. Tevens stellen we dan jouw gewenste resultaten vast en doen we een aantal metingen om jouw lichamelijke gesteldheid vast te stellen. Tijdens de tweede sessie krijg je een presentatie over wat gezonde voeding is en geef ik je een persoonlijk advies. Eventueel kun je daarna via de strippenkaart een vervolgtraject doen.

€ 149,-

Anchelle op de bellicon trampoline

10 GRATIS TIPS

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang 10 gratis tips voor meer energie.

Schrijf je hier in