Referenties 2017-11-09T10:58:43+01:00

Wat anderen over Anchelle zeggen

“Niet de kilo’s tellen meer, maar veel belangrijker is dat ik nu veel meer energie heb (van een 6 naar een 9!) en dat ik veel lekkerder in mijn vel zit.”

Ilona

“Ze weet in zelfs de grootste anti-kok het plezier in samen koken naar boven te halen.”

Sanne

“Anchelle heeft eerst mijn bestaande eetgewoonten in kaart gebracht. We hebben gekeken welke gevolgen die eetgewoonten voor mijn gezondheid en mijn gewicht hebben. Vervolgens hebben we op basis van mijn voorkeuren en de praktische haalbaarheid een soort sjabloon gemaakt voor mijn dagelijkse maaltijden. Ik voel me bij Anchelle zeer om mijn gemak met het onderwerp eten. Dat is bijzonder prettig. We zoeken samen en Anchelle geeft belangrijke tips. Ik ben er nog niet, maar ik ben er wel van overtuigd dat dit de goede methode is. Ik voel me goed en heb energie genoeg. Het sjabloon is flexibel aan te passen. ”

Marion

“De coach sessies met Anchelle waren voor mij een stok achter de deur om oefeningen te doen en gaven me een goed gevoel over mezelf iedere keer als ik weer een stapje verder kwam.
Door haar leerde ik ook hoe te oefenen op mijn Bellicon, hierdoor is m.n. mijn evenwicht verbeterd. Verder doet zij je de rek- en strekoefeningen rustig en geduldig voor en komt steeds met iets nieuws aanzetten. Voor mij was het b.v. een leuk moment waarop ze
bokshandschoenen had meegenomen. Ik had nog nooit gebokst, maar bleek het zo leuk te vinden, dat ik gelijk zelf bokshandschoenen en een boksbal heb aangeschaft. Ik kan de coach sessies met Anchelle dan ook van harte aanbevelen.”

Nannie

“Ik voelde me direct op mijn gemak. Alles wat ik over mijzelf vertelde werd volledig geaccepteerd en begrepen. Zij nodigde uit om eerlijk te zijn, ook over de dingen die ik moeilijk vind of mij voor schaam. Na de intake ontstond er een haalbaar plan dat uitnodigend is om mee aan de slag te gaan. De tips over voedingsmiddelen die ze gaf waren ter zake en niet overmatig. Daardoor voelde het als een haalbare ontdekkingstocht. De hele sessie heeft mij geïnspireerd en blij gemaakt en stimuleert mij om er echt mee aan het werk te gaan. “

Eric

“Ik had geen verwachtingen maar ben heel tevreden. Heb goede dingen geleerd en vond de sessies leuk en ontspannen. Het voelde heel vertrouwd. Niet de kilo’s tellen meer, maar veel belangrijker is dat ik nu veel meer energie heb (van een 6 naar een 9!) en dat ik veel lekkerder in mijn vel zit. Anderen zien dat aan mij. “

Ilona

“Anchelle is een rustig en vriendelijk persoon, die goed naar jouw wensen luistert en duidelijk aangeeft hoe je een gezond voedingspatroon en veel beweging in kan zetten in het drukke leven dat je leidt.”

Jessica

“Anchelle weet je te inspireren met haar vakkundigheid over voeding. Door haar gedrevenheid en haar passie voor puur eten weet zij dit op een positieve manier aan jou over te dragen. Zij heeft mij 1 jaar geleden doen beseffen wat voeding met je kan doen. Bewust met voeding om te gaan en er meer bij stil te staan welke voeding gezond voor jou is en dat je dat op een simpele, heerlijke manier kan bereiden. Haar tips en adviezen hebben er voor gezorgd dat ik ruim 7 kilo ben afgevallen en mij daardoor fitter en energieker voel.”

Jessica

“Zonder conditie weet zij nauwkeurig zodanig de oefeningen aan te passen dat ik het rustig op kan bouwen.”

10 GRATIS TIPS

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang 10 gratis tips voor meer energie.

Schrijf je hier in