Leefstijl, voeding, beweging 2021-02-10T15:37:43+01:00

Leefstijl, voeding en beweging

1 op 1 leefstijlcoaching

Als je een leefstijlcoachtraject met mij aangaat, bijv. omdat je weinig energie hebt of niet lekker in je vel zit, dan volgt eerst een uitgebreid persoonlijk intakegesprek waarin we je doel(en) vaststellen, daarna starten we met een vitaliteit checklist, die inzicht geeft op je energiebalans. Als je een veranderwens hebt op fysiek gebied, bijv. afvallen dan starten we na de intake met een leefstijl-/ voedingsanalyse en een lichaamsmeting (o.a. gewicht en lichaamssamenstelling). Als je een veranderwens hebt op het gebied van bewegen, dan starten we na de intake met een bewegingsanalyse en nulmeting om vast te stellen wat je fysieke niveau is. De metingen zijn nodig om tussentijds de resultaten te kunnen monitoren. Na deze fase bepalen we samen of je een eenmalig advies in de vorm van een voeding- of beweegplan wilt, een 1 op 1 traject wilt volgen op basis van een strippenkaart of meedoet met de training Regie in je Energie.

1 op 1 voeding of beweeg coaching

Als je overgewicht hebt of een slechte lichamelijke conditie, dan starten we met een intakegesprek waarin we je doelen vaststellen en een analyse maken van je huidige voeding of beweegpatroon. Na dit traject ontvang je een persoonlijk beweegplan of voedingsadvies (incl. presentatie over beweging of voeding) en kun je eventueel kiezen voor een vervolg in de vorm van een strippenkaart of Training Regie in je Energie.

“Jij bent de regisseur van je eigen leven. Ik help jou om te worden wie je zou willen zijn”.

Anchelle Doets

Regie in je Energie en In beweging op de werkplek

Bewust werken aan je eigen energie kan in een persoonlijk leefstijlcoaching, voeding of beweeg programma, maar ook in groepsverband. Voor dit laatste bied ik de training Regie in je Energie aan in 5 sessies van 4 uur of 10 sessies van 2 uur en een terugkomdag. Interactief werken aan je persoonlijke energie regieplan in een groep van maximaal 6 deelnemers is een prachtige gelegenheid om van elkaar te leren, maar vooral ook om elkaar te inspireren en te motiveren. Je zult merken dat je echt niet de enige bent die de regie kwijt is.

De training Regie in je Energie en de workshop In Beweging op de Werkplek kunnen ook in-house bij bedrijven worden georganiseerd. Voor werkgevers is daarbij het effect op de duurzame inzetbaarheid belangrijk. Vitale werknemers zijn blije werknemers en niet onbelangrijk, ze zijn veel productiever en verzuimen minder. Werknemers vinden vooral de verbinding en interactie met collega’s bij zo’n sessie belangrijk. Teambuilding, meer uit jezelf halen en lekkerder in je vel zitten en dus met plezier naar je werk gaan staat voor werknemers voorop. Eén van de hulpmiddelen die ik daarbij gebruik is het bellicon Workspace programma, dat letterlijk meer beweging op de werkplek brengt. Voor de efficiency kunnen de sessies desgewenst (gedeeltelijk) in of direct na werktijd worden gegeven op locatie.

zitten is het nieuwe roken

Zitten is het nieuwe roken. Dus bewegen moet weer leuk worden.

10 GRATIS TIPS

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang 10 gratis tips voor meer energie.

Schrijf je hier in