Contact 2018-05-23T12:20:26+00:00

Neem contact met me op

Wil je vrijblijvend kennis met me maken om te kijken wat ik voor jou of je bedrijf kan betekenen? Tijdens ons kennismakingsgesprek ontvang je dan voor op de lunch- of vergadertafel het unieke “Potje Arbeidsvitamine” dat gegarandeerd zorgt voor beweging en interactie op de werkvloer. Of doe je mee aan een van de inspirerende evenementen zoals de CHALLENGE Geluk is dichterbij dan je denkt wekelijks vanaf 3 juni (zie agenda op de facebookpagina van Vitaal 3.0). Of wil je een demo op locatie van de bellicon trampoline?
Bel me gerust via 06-34045480, of vul dit formulier in en geef aan wat je wilt, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Ik bewaar en gebruik alleen jouw naam en emailadres voor het versturen van mijn nieuwsbrief. Mocht je die niet meer willen ontvangen, dan kun je je je altijd gemakkelijk afmelden via de speciale link onderaan de nieuwsbrief en zal ik je gegevens verwijderen uit mijn systemen. Als je een traject of workshop bij mij volgt, ontvang je als bijlage bij je factuur mijn privacyverklaring die is opgesteld volgens de AVG.

“Alles wat energie krijgt groeit”

10 GRATIS TIPS

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang 10 gratis tips voor meer energie.

Schrijf je hier in