Contact 2021-04-06T17:00:11+02:00

Neem vrijblijvend contact op voor meer energie

Ik maak graag vrijblijvend kennis met je, bijvoorbeeld via één van de gratis “Boost je energie” gesprekken die ik maandelijks weggeef. Vul dan onderstaand contactformulier in met vermelding van je telefoonnummer of bel me op 06-34045480. We bespreken in een videogesprek of telefonisch welke stap jij kunt zetten om je weer lekkerder in je vel te voelen of energieker of fitter te worden. Tijdens ons gesprek geef ik je gelijk al 3 waardevolle tips waarmee je gelijk aan de slag kunt.

Wil je meedoen met de Mindful Move Boost je Energie Buiten op de NDSM werf in Amsterdam Noord op zaterdag 24 of zondag 25 april van 9.30 tot 10.30 uur, vermeld dan je gegevens en je voorkeur dag op het contactformulier. Je ontvangt dan een bevestiging.

Ik bewaar en gebruik alleen jouw naam en emailadres voor het versturen van mijn nieuwsbrief. Mocht je die niet meer willen ontvangen, dan kun je je je altijd gemakkelijk afmelden via de speciale link onderaan de nieuwsbrief en zal ik je gegevens verwijderen uit mijn systemen. Als je een traject of workshop bij mij volgt, werk ik volgens de AVG. Op verzoek stuur ik je mijn privacy verklaring.

Ik ben lid van het Klachtenportaal voor de Zorg:

“Alles wat energie krijgt groeit”

10 GRATIS TIPS

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang 10 gratis tips voor meer energie.

Schrijf je hier in